torsdag 27 januari 2011

Sån är jag..tydligen!

Jag drömde i natt att jag blev ihop med Gunvald Larssson.
Jag lagade bulgursallad till honom.

Märklig sak att göra om man nu lyckas få till en dejt med konstapel kuk!

4 kommentarer:

SMALA SUSSIE sa...

hah. det där var väl inget. berättade jag inte om min dröm jag hade om honom? höhöhö
förresten är det min tur att va sussie nu ett tag. no offence, tänker inte kommentera din vikt at all, utan bara hänvisa till att jag gått ner en smula på sistone, så hur eller hur kniper jag den platsen nu. du får döpa om bloggen till "tore tumör - så det kan gå", åtminstone under första halvan av 2011!

Lina sa...

Asså....har du helt spårat ur nu? Du om någon borde väl veta att smala sussie titeln inte endast tillfaller den som är smalast för tillfället utan den som har flest piller att stoppa i sin jukebox!!!!!

suzie Q sa...

...nej, det är den som har fetast jukebox i det fall det sammanfaller med att den är samma person som är den mest smala och minst nyktra. närhet till videobutik och vana av att åka (-och få plats i!) kundvagn är också kriterier som Torkel tar hänsyn till när han rekryterar ny sussie. (torkel i jalla jalla du vet, det är han som är ansvarig) och denna vår högt ärade kändis har de facto flyttat till Lund och brukar hänga på inget mindre ställe än... mitt favvo café. jorå, du är så ägd tore. nu är jag på tronen mouhahahaha

Lina sa...

Nu känner jag att det är fruktansvärt stora påhopp angående min nuvarande vikt!
Jag har kämpat i åratal för att leva upp till och innehava kronan av miss motor och jag tänker inte låta en tjock mage stå i vägen för min ärofyllda titel. Så skit ner dig Micke tretton, det blir ingen change little girl!

Ta dig en gin och tonic med is och citron. Skit i citronen och skit i tonicen också förresten!

Enda chansen jag överlåter titeln till dig är om du skicka ett bildbevis där du blir påsatt av banarne!!!

And by the way.... om du stöter på torkel kan du väl be honom beställa in en machosallad?