lördag 2 juli 2011

Vilken brud!!!!

Lilly är i full gång med att vända sig här hemma. Från RYGG till MAGE. För er som inte vet så brukar bebisar börja tvärtom, men inte min hyperintelligenta Lilly.
Inte så otippad kanske med tanke på de gener som jag har skänkt henne. Snygg och intellektuell som sin mamma!

För att skryta lite till så håller hon i saker själv också nu. Men inte för att skryta alltså. Jag vill bara att ni ska veta vilken superLilly jag har!



3 kommentarer:

Jennie sa...

Gjorde Signe med hade världens styr på nätterna att vända henne till rygg igen hihi

Anonym sa...

Hejsan,

Hoppas vargen inser att han nog antaglingen hittat en tjej som nog får betecknas som unik, kanske 1 på 1 000 000 klart att ert barn blir ett A barn( även Sugrörets och dina barn är ju speciella), utan att känna er så kan man förstå det för du är ju snygg, likväl som Vargen motvilligt nog också får en liten komplimang i den riktningen (ytterst liten sådan) Men det härligaste är ju din fantastiska är glädje det formligen sprutar om dig när du nämner dina barn! Jag vill nog påstå att dina barn får något av dig och förhoppningsvis även av vargen som många barn inte får av sina föräldrar idag, tid, uppmärksamhet, kärlek, sprallighet, bus etc etc, kort sagt får du nu av mig en mycket fin titel som jag tror du kan tåla utan att vare sig bli arg eller kaxig MILF 2011 tadadamtada!!!! (Fanfar) för er som inte vet vad MILF betyder så betyder det: Mina Innersta Lyckönskningar Förevigt!
Lycka till med spanskan, om jag rattar in en spansk tv kanal och hittar en i mitt tycke snygg spansk kvinna som läser nyheter med sin eldiga inlevelse och detta vackra språk, då reser sig .......
håret på armarna. Jag borde blivit född som spanjor för jag pratar fort och mycket, spanska språket skulle passa mig (om jag inte lidit av min bokstavs kombination)Slutligen tycker jag att du är förbannat rolig och helt knäpp! Bajsdålig vikt, bajsa på en fisk, glad liten skit, gay or not gay, kul att du har liksom en brun tråd i din blogg, visst kan jag också vara rolig. jag gillar inte att ge kramar till dom jag inte känner, men jag känner ju nästat dig och din familj nu, så va fan ni får en av mig allihopa! Ni behöver inte ta emot den men nu är den i alla fall på väg. Kram

Lina sa...

aaaaawwwwww SÖT du är anonym! Jag tar med glädje emot din kram och kramas tillbaka!

Vilka komplimanger, det kommer ta tid för mig att komma ner på jorden igen efter det här ;)

Brun tråd....hahhahahahh, jag har inte ens tänkt på det. Kul att du anar ett tema jag uppenbarligen har missat. Du är förbaskat rolig själv. Och ärlig, alltid. Det gillar jag!

Glöm bara inte bort ditt löfte om att avslöja vem du är du hemliga "bordehablivitspanjor" =)

KRAM på dig!