söndag 18 september 2011

Plötsligt händer det!

Det här med spel hörrni, casino och sånt som vi har haft på tapeten innan verkar ju inte vara eran grej. Inte min heller för delen som ni säkert redan förstått.

Jag är av den åsikten att eftersom jag ALDRIG spelar så har jag nog också vunnit mest. Men visst har det hänt att jag skrapat en och annan TRISS i mina dagar. Men då har jag fått de i present.

Förra året när jag fyllde år och var gravid och sängliggande så fick jag MASSOR olika skarplotter i present av min pappa för att jag skulle ha något spännande varje dag ett tag framöver. Det var lite kul. Även om jag inte kunde hålla mig och skrapade upp de på en gång.

Drömmen när man skrapar är ju ändå att vinna en summa varje dag i ett visst antal år. Om ni vann 25 000 kr i månaden i 25 år, skulle ni sluta jobba då?

Jag skulle det inte. Fasen vad fint att jobba på som vanligt och ha 25 000 EXTRA varje månad!

Men chansen är ju minimal. Alla trissvinster följer en förutbestämd vinstplan., där den vanligaste vinsten är 50 kr. Vinner man på en trisslott behöver man INTE skatta för vinsten. Dock kan man behöva göra det om man vinner en summa i månaden i ett visst antal år.

Gissa vad? Man kan skrapa triss på nätet också. Man kan alltså sitta hemma på sin bakdel och vänta på: "Plötsligt händer det"

Inga kommentarer: